Kolinda Grabar-Kitarović ima novi posao

"Veselimo se suradnji na brojnim projektima..."

Bivša predsjednica Kolinda Grabar–Kitarović imenovana je savjetnicom dekana za međunarodne projekte pri Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa.


Zagrebačka škola ekonomije i managementa (ZŠEM), najstarija poslovna škola u Hrvatskoj, predvodi olimpijske odbore četiri zemlje i dva elitna europska sveučilišta u stvaranju obrazovnog programa za profesionalne i bivše, kojim će im omogućiti nove poslovne karijere nakon što okončaju one sportske.

Kolinda Grabar- Kitarović od 1. ožujka pridružila se ZŠEM-u u ulozi posebne savjetnice dekana za međunarodne projekte. Budući da je nakon predsjedničkog mandata postala članicom Međunarodnog olimpijskog odbora bivša predsjednica moći će aktivno sudjelovati i u novom Erasmus projektu koji predvodi ZŠEM. Na novoj poziciji bivša hrvatska predsjednica podržat će ZŠEM-ovu ambiciju dodatnog širenja međunarodnih suradnji i još aktivnijeg angažmana na međunarodnim projektima.

“Veselimo se suradnji na brojnim projektima i prilici za naše studente koji će moći učiti iz bogatog i vrijednog iskustva koje je Kolinda Grabar-Kitarović stekla na prethodnim pozicijama”, kazali su ZŠEM-u.

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
4
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime