“KNIN MORA BITI GRAD ŽIVOTA, A NE GRAD SMRTI” Bulj: “Posjetit ću sve gradove i općine Dalmatinske zagore!”

Istaknuo je da priprema Zakon vezan za Dalmatinsku zagoru, te da će obići sve gradove i općine Dalmatinske zagore, održati press i istaknuti problematične točke i ponuditi rješenja


Miro Bulj je u sklopu svojih posjeta brdsko-planinskim područjima danas posjetio grad Knin. Nezadovoljan nedavno predloženim Zakonom o brdsko-planinskim područjima, uputio je niz amandmana, između ostalog tražio je zaobilaznicu oko Knina, povećanja sredstava za Opću i veteransku bolnicu „Hrvatski ponos“, Knin.


Naveo je da je povod njegova posjeta prije svega zaboravljena Dalmatinska zagora, kojoj se smatra ne daje značaj, koja izmire, a Knin se pohodi samo za vrijeme Oluje.

„Jedan od ključnih problema Dalmatinske zagore i samog Grada Knina je zdravstvo. Ova bolnica u Kninu je zaboravljena od svih, a trebala bi biti bolnica državne razine, te rasteretiti Split, ojačati Dalmatinsku zagoru i dijelove Hercegovine. Smatram da je sramotno da iz godine u godinu obećavaju bazen za fizikalnu terapiju, a da to još nije ni pokrenuto. Grad Knin mora biti grad života, a ne grad smrti“, kazao je Miro Bulj.

Naveo je da očekuje i od Ministarstva zdravstva i od Ministarstva branitelja da Kninska bolnica i veterani dobiju značaj kakav zaslužuju.

Bulj navodi da stanje u Kninu zna jako dobro, jer je kao pripadnik 4. gardijske brigade 13 godina živio u njemu, te ističe da je Grad Knin njegov grad, smatra da se moraju povezati Vrgorački, Sinjski, Imotski, Kninski i Drniški kraj te zajedno ustrajati u borbi za opstanak Dalmatinske zagore.

Za kraj je istaknuo da priprema Zakon vezan za Dalmatinsku zagoru, te da će obići sve gradove i općine Dalmatinske zagore, održati press i istaknuti problematične točke i ponuditi rješenja.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime