KN Torcida Makarska Rivijera traži donacije građevinskog materijala i ostalog za Banovinu

"Pozivamo SVE da se pridruže i budu sigurni da će završiti tamo gdje je zaista potrebno"


Iz KN Torcida Makarska Rivijera pozvali su sve ljude dobrog srca da im se priključe u akciji prikupljanja donacija za nastradale u potresu na Banovini, ali onog baš, baš potrebnog materijala, i to onima kojima je zaista potrebno! Posljednje dane su proveli na terenu ‘što im je omogućilo da upoznaju ljude koji su direktno pogođeni, kojima je u ovom trenutku najteže’.


Objavu KN Torcida Makarska Rivijera prenosimo u potpunosti:

Poslije niza razornih potresa koji su pogodili Banovinu, osjetili smo potrebu i danonoćno bili na terenu sa ljudima te nadljudskim naporima pomogli pogođenima i uvjerili se u težinu situacije.

Prva na redu je četveročlana obitelj, koja je ostala bez svega, svoga doma, a i posla koji im je bio jedini prihod za život. S obzirom na cijelu tu situaciju, odlučili smo ostaviti svoje poslove, obitelji i pomoći im sanirati štetu koliko god to vaše i naše donacije budu dozvoljavale.

Stoga, TRAŽIMO DONACIJE GRAĐEVINSKOG MATERIJALA, FINANCIJSKA SREDSTVA ZA KUPNJU MATERIJALA (uplata na račun, poklon bonovi…) TE PRIJEVOZNIKA.
(Najpotrebnije su oplate za šalovanje i podupirači (šprajcevi))

SVAKA POMOĆ JE DOBRODOŠLA!Svjesni smo situacije oko nepovjerenja u neke organizacije i udruge te brige hoće li donacije završiti u pravim rukama. Zato pozivamo SVE da se pridruže i budu sigurni da će završiti tamo gdje je zaista potrebno! … i ne mislimo stati na ovome!

Za sve donacije i pitanja molimo vas da nas kontaktirate putem maila: torcidamakarska12@gmail.com

Dodatne informacije:
099 825 4828 Luka
099 247 2797 Josip

Uplata na (privatni) račun:
Vice Glučina
Privredna banka Zagreb
HR8023400093207269936

Moja reakcija na članak je...
Vau
5
Haha
2
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
1

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime