Klara Kovač osvojila srebro na europskom prvenstvu u taekwondou

Veliki je to rezultat za 15-godišnjakinju koja je u konkurenciji djevojaka do 21 godine stigla do finala i srebrne medalje


Drugog dana europskog taekwondo prvenstva za mlađe seniore koje se održava u Švedskoj Hrvatska je stigla do drugog odličja. Srebrna je još jedna članica splitskog Marjana, Klara Kovač koja je u kategoriji do 53 kilograma upisala četiri pobjede da bi je u finalu zaustavila Ruskinja Mironyuk.


Klara je još uvijek juniorka, a ove je godine bila najbolja u Hrvatskoj i među juniorkama i među mlađim seniorkama te je osigurala nastup i na europskom juniorskom prvenstvu koje će se održati za manje od mjesec dana.

Veliki je to rezultat za 15-godišnjakinju koja je u konkurenciji djevojaka do 21 godine stigla do finala i srebrne medalje. Ujedno je to i 56. medalja za splitski Marjan koji je ove godine već osvojio broncu 19-godišnje Brune Vuletić na svjetskom seniorskom prvenstvu, jučer broncu Paule Antunović te danas srebro Klare Kovač na europskom za mlađe seniore. Obećavajuća mlada generacija koja stiže nakon Ane i Lucije Zaninović.

1.KOLO: KLARA KOVAČ – OHIANA BRUNO, BELGIJA DISKVALIFIKACIJA

2.KOLO: KLARA KOVAČ – ALIAKSANDRA VAITSEKHOVICH, BJELORUSIJA DISKVALIFIKACIJA

ČETVRTFINALE: KLARA KOVAČ – LAURA GOEBEL, NJEMAČKA – ZLATNI BODPOLUFINALE: KLARA KOVAČ – ANASTASIA PUCHKO, RUSIJA 6:0

FINALE: KLARA KOVAČ – ALENA MIRONYUK, RUSIJA 13:18

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime