Croatia Records nastavlja vrlo uspješnu suradnju sa Klapom Puntamika iz Zadra, koja je okrunjena potpisivanjem novog, ekskluzivnog ugovora o suradnji, u petak, 8. veljače 2019. godine u Zagrebu. Tom prigodom su predstavnici Klape Puntamika Denis Maričić Dendo, Jure Perica i Lovre Botica gostovali i na CMC TV, gdje su predstavili i novu pjesmu i spot More srce. Iz Croatia Records izrazili su zadovoljstvo suradnjom s jednom od “najaktivnijih i najslušanjih hrvatskih klapa”, dok je voditelj klape Denis Maričić Dendo najavio i drugi album, uz spremnost za zadržavanje visoke kvalitete na obostrano zadovoljstvo i na veselje publike.

U novom singlu Klapa Puntamika zaplovila je mirnim morem Zadarskog kanala, brodeći do nove pjesme kojom nas podsjećaju da srce može sve, da je ljubav jedina istina. Na stihove proslavljene “zore bile”, pjesnikinje Sanje Tafra, glazbu je napisao frontman i voditelj Klape Puntamika Denis Maričić Dendo, dok je aranžman posložio Saša Gajić.

Jure Perica potpisuje vokalni aranžman, a sve je brižno snimljeno u zadarskom studiju Music 4 life profesora Tomislava Pehara. Video su s nizom prekrasnih detalja snimili Eugen i Toni Kogoj, Studio G, Zadar. Plavet Zadarskog kanala, Riva, Kampo Kaštelo i Brodarica bila je Suncem i morem okićena najljepša pozornica.

Miks i mastering djelo je maestra Igora Ivanovića.

Monika Vojvodić utjelovila je najljepši dio spota, mlada hrvatska košarkaška reprenzetativka i Kraljica medija na izboru za Kraljicu Hrvatske, svojom je ljepotom i profinjenošću dala poseban pečat ovoj pjesmi. Za njenu ljepotu brinula je poznata zadarska agencija, AG & AM Fashion, a za šminku Ema Jakšić.

Nakon niza velikih hitova i vrlo uspješnog prvog albuma Tija bi te svojom zvat, u izdanju Croatia Records, u kojem je plavog anđela, očiju boje lavande, onako lipu i divlju hladila velebitska bura, a milovao topli vitar i danju i po noći, preostalo je zaključiti da more srce, more, more… A kako drukčije nego pjesmom.

Denis Maričić Dendo najavljuje do kraja godine još nekoliko pjesama, već na proljeće Noć punog miseca u suradnji s Markom Dunatovom, pa glazbeni izlet do Slavonije u Zanosnoj i snenoj, u suradnji s Lovrom Boticom, čime se drugi album polako privodi kraju. Naći će se tu i autorska pjesma Denisa Maričića Dende Tija bi te zaboravit i nova posebna izvedba evergreena Oči boje lavande.

Denis Maričić Dendo na kraju s ponosom nabraja zadarske tiće Ivicu Šimunića, Marija Štefanića, Marka Lovrina, Josipa Ivankovića, Juru Pericu i Edija Meštrovića, uz veseli zaključak: E, to je klapa! Klapa Puntamika!Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime