Podijelite

Teške riječi pale su na posljednjem sučeljavanju prestala dva kandidata za gradonačelnika Splita. Sučeljavanje pred kamerama Slobodne Dalmacije javno je dostupno, a teške riječi pale su na samom kraju spomenutog sučeljavanja. Slobodna Dalmacija piše da se verbalni obračun nastavio i nakon što su se kamere ugasile, ali da je to jedan od mikrofona sve zabilježio te da su incidentu svjedočili novinari i osoblje ovog medija.

Andro Krstulović Opara već je poslao javno priopćenje oko velikog političkog incidenta u Splitu, a na svome Facebooku nedugo zatim javio se i HGS-ov Željko Kerum.

Prenosimo njegovu objavu u cijelosti i autentično.

Dragi prijatelji, ja stojim iza onoga što sam govorio na sučeljavanju, a to što je netko neovlašteno i protuzakonito snimao našu međusobnu prepirku i ono što sam rekao u četiri oka, a zatim to još i objavio i pustio u javni prostor – to uistinu nije moja odgovornost.

Ja to u javnom prostoru nikada nebi izrekao, a svaki dan sam imao priliku. Žao mi je što se to dogodilo. Bez obzira što za objavu nisam odgovoran, ispričavam se svima koji se zbog toga osjećaju povrijeđeni.

Mi vam prilžemo video spornog sučeljavanja, pa prosudite tko govori istinu.

Zanimljivo je također da je u vrijeme kada je u javnost procurila informacija o incidentu koji se dogodio za vrijeme i nakon sučeljavanja u prostorijama Slobodne Dalmacije, Željko Kerum objavio da je putem svog odvjetnika zatražio demantij od Slobodne Dalmacije u svezi članka koji je izašao dan prije.

Kerumov odvjetnik tvrdi da je u spomenutom tekstu iznesen je čitav niz uvreda s ciljem da ga se prikaže kao nečasnu i primitivnu osobu.Podijelite