KERUM BEZ DLAKE NA JEZIKU O SUCIMA U KONOBI “Pitajte Karamana jer je on doveo tog kretena koji je to snimio”

"Mene je pitao Damir Karaman može li doć Mornar sa svojom ekipom s nogometa, naravno da sam dozvolio"


Željko Kerum, kandidat za novog gradonačelnika Splita, reagirao je danas na događaj koji se nedavno zbio u njegovoj konobi u Kaštelima.


REAGIRAO VRHOVNI SUD Packa po prstima za suce koji su sudjelovali na tulumu Ivice Mornara u Kerumovoj konobi

– Mislio sam ne komentirati događaj u Kaštelima ali novinari stalno zovu pa moram. Znači, ja u konobu nisam zvao nikoga niti se ikako čujem s ikim od spomenutih ljudi, čak ni s Mornarom.

Mene je pitao Damir Karaman može li doć Mornar sa svojom ekipom s nogometa, naravno da sam dozvolio.Kad su ti ljudi otišli, ostao je samo jedan kojeg isto ne znam, ja sam kao inače zapjevao jer volim pjevat, za sve ostalo pitajte Karamana jer je on doveo tog kretena koji je to snimio – kazao je Kerum, bez dlake na jeziku.

Posjetimo, koliko je do sada poznato, 23. siječnja se okupilo društvo s malog ‘baluna’ kako bi proslavili rođendan bivšeg Hajdukovog prvotimca Ivice Mornara, koji ih je sve pozvao u konobu ‘Pršut’. Tamo su se između ostalih uzvanika, netko kraće, netko dulje, kako je pisao Index, proveselili predsjednik Županijskog suda u Splitu Bruno Klein, predsjednik Upravnog suda u Splitu Silvio Čović, glasnogovornik Županijskog suda u Splitu Dinko Mešin, zatim sudac Županijskog suda u Splitu Miho Mratović te sudac Općinskog suda u Splitu Tomislav Zlodre.Moja reakcija na članak je...
Vau
10
Haha
39
Hagić
2
Hmmm
6
Plač
4
Grrr
40
Molim?
10

1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime