Karneval na Gripama: Stiže Aco iz Brazila!

Sutra je dan "D", a možda i prije


Godine 2017. Skelin je zamijenio Aleksandra Petrovića na klupi reprezentacije, sada Aco mijenja Skelina na klupi Splita?!


Uprava KK Split već duže vrijeme nije bila zadovoljna učinkom i radom trenera Ivice Skelina. Nakon poraza protiv Zadra u finalu kupa “Krešimira Ćosića” klupski čelnici zanijekali su glasine da već traže novog trenera, obrazlažući to činjenicom da ionako nemaju adekvatnu zamjenu.

Nakon smo par dana Skelin je smijenjen a novi trener je na pragu Gripa. Uprava na čelu s predsjednikom Domagojem Maroevićem očito je pronašla boljeg trenera, s više iskustva, ne preskupog da momčad preuzme do kraja sezone. Pa poslije kako bude.

Aleksandar Petrović aktualni je izbornik Brazila s kojima se druži od listopada 2017. godine. Aco želi u Split, ali mu dvostruku trenersku ulogu mora odobriti i Brazilski košarkaški savez. Pare nisu problem – para nema. Ali Split ima ekipicu koja bi mogla do titule prvaka Hrvatske. To bi za Petrovića trebao biti izazov. U Hrvatskoj već je vodio i Cibonu, Zadra te Cedevitu.

Sutra je dan “D”, a možda i prije.

Moja reakcija na članak je...
Vau
4
Haha
2
Hagić
3
Hmmm
3
Plač
0
Grrr
0
Molim?
1Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime