Mladiću koji se prošle srijede zaputio iz svojeg stana na Vrbanima prema fakultetu na Kennedyjevom trgu u Zagrebu gubi se svaki trag.

Obitelj je objavila model bicikla kojim se Karlo vozio te su rekli da je svoj mobitel ostavio u ladici što inače nije uobičajeno za njega.

Njegova sestra Edita za 24sata govori da u pronađenom pismu nema oproštajnih rečenica te jedino piše da obitelji ostavlja svu svoju imovinu čime sestra pretpostavlja da misli na novac koji su im djed i baka ostavili te vjerojatno na neke osobne stvari.

Karlo Kurtanjek (23) Jeste li ga vidjeli?

Policija je u ponedjeljak otkrila da je Karlo na dan nestanka podignuo nepoznati iznos na bankomatu.
– Pretražili smo po ne znam koji put njegovu sobu te smo ovaj put pregledavali list po list papira iz njegovih ladica i detaljno ih iščitavali. Tad smo našli to pismo. Osim toga, znamo i da je dizao novac. Prema tome, ne radi se sigurno o suicidu, kako su neki nagađali. Malo nam je laknulo jer sad izgleda kao da je sve planirao, kao da je pobjegao iz nekog razloga, sigurno ga je nešto mučilo. Ne znam zašto nam se nije povjerio, ali hvala bogu, osjećamo da je živ – rekla je Edita za 24sata.
Prema njezinim riječima Karlo je bio izvrstan student, a tog jutra imao je kolokvij. Trenirao je stolni tenis i išao je u teretanu pa mu nije bio problem voziti desetak kilometara do fakulteta. Inače je preko student-servisa radio u Lisinskom, a kolege s posla i fakulteta imaju samo najbolje riječi o njemu.

Podsjećamo, Karlo je visok oko 183 centimetra, atletske je građe te ima plave oči i plavu kosu. U trenutku nestanka na sebi je imao crnu jaknu s kapuljačom, crne traperice i smeđe tenisice.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime