Josip Juranović uskoro bi trebao postati novi igrač Bordeauxa. Kako doznajemo, na transferu se radi već neko vrijeme, a mogao bi biti zaključen već danas.

Drugi Hajdukovac u Bordeauxu

Prijelazni rok u Francuskoj traje do 2. veljače, ali Bordeauxu se žuri i želi posao završiti što je prije moguće. Hajduku bi na ime transfera trebalo pripasti oko tri milijuna eura odštete.

Juranović bi u Bordeauxu trebao zamijeniti Youssoufa Sabalyja koji je blizu odlaska u Sevillu. Ako do transfera dođe, tamo će se pridružiti svom bivšem suigraču Tomi Bašiću kojeg je Bordeaux kupio u ljeto 2018. godine, piše Index.

Bio je spreman na odlazak

Kapetan Hajduka za splitsku momčad upisao je 148 nastupa te postigao tri pogotka i dodao 14 asistencija, a uspio je i dva puta nastupiti za hrvatsku reprezentaciju.

“Nogometašu je jedna torba uvijek spakirana. Ne gledam tako daleko. Uvijek gledam prvo da budem zadovoljan svojim igrama, a onda ćemo vidjeti što će biti”, rekao nam je ljetos Juranović u intervjuu, a sada je očito da će mu torba i trebati.

1 KOMENTAR

  1. 3 gola, 14 asistencija u 148 nastupa? Oooooo, pa to je vrhunski! Više je golova i asistencija ima Mate šta prosi isprid sv. Frane! A JADNI TI SMO! Šta je radija ostale utakmice? Vanka će ovo odradit u 4 utakmice!

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime