KANDIDIRAO SE ZA GRADONAČELNIKA SPLITA! Poznatom splitskom glazbeniku prekipjelo: “Sebi i bližnjima želim ostvariti bolje sutra”

"Pohlepa i želja da bolje živimo ja i moja familija, no uvidio sam da puno brže i jednostavnije mogu svojim bližnjima osigurati bolju budućnost ako sam na poziciji gradonačelnika, nego ovako kao bubnjar"


SDSNNZ – je danas na tiskovnoj konferenciji za novinare predstavila svog kandidata za gradonačelnika Splita. Duško Radić zvan Dule.


On je poručio građankama i građanima grada pod Marjanom. Vratit ću Split Splitu!

Ne znate Dulu. Vizionar, bubnjar, otac troje prekrasne gladne djece. Gladne uspjeha, a takav sam i ja poručuje Dule svojim biračima. Vratit ću Split Splitu. Split će ponovo biti grad.

Što Vas je natjeralo da se kandidirate za gradonačelnika grada pod Marjanom?Pohlepa i želja da bolje živimo ja i moja familija, no uvidio sam da puno brže i jednostavnije mogu svojim bližnjima osigurati bolju budućnost ako sam na poziciji gradonačelnika, nego ovako kao bubnjar.

Vrlo iskreno od Vas, ali zar ne mislite da bi Vam to građani mogli zamjeriti?Ja sam samo iskren i nemam razloga lagati i pretvarati se da je razlog moje kandidature nešto drugo. No, na putu mog osobnog interesa vjerujem da će se i mnogi drugi okoristiti. Oduvijek sam bio dobre ruke kad se ne radi direktno o mom novcu i mojoj imovini.

Vrlo ambiciozno ,ali sve jedno mislim da bi Vam većina građana upravo iskrenost mogla uzeti kao manu, pogotovo kad javno iznosite stav o tome kako se kandidirate radi osobnog interesa?

U pravu ste, ali čovjek mora krenuti od sebe da bi mijenjao okolinu.

Osnovali smo stranku u kojoj nas je trenutno svega desetak tisuća, ali vjerujem ako nam se i ostali građani pridruže da ti isti nemaju razloga za zabrinutost.

Rekao sam na samom početku, sebi i svojim bližnjima. Na građanima je žele li biti moji bližnji ili ne!

Dobro, koja bi onda Vaša poruka bila jednom prosječnom građaninu, biraču , srednjoškolcu, umirovljeniku?

Za početak učlanite se u stranku SDSNNZ (Sa Dulom se nikad ne zna). Mjesečna članarina je svega 40 kuna. Manje od Hrvatske gospodarske komore. Meni je sad Već dobro. Dosta ljudi je uplatilo članarinu za cijelu godinu tako da sam financijski zbrinut, ali čemu se tu zaustaviti kad znam da mogu više. Samim učlanjenjem u stranku postanimo bližnji jedni drugima.

Pa Vi promovirate sukob interesa kao nešto što je sasvim normalno?

Da, ako nemamo iste interese, ali ako nam se svi pridruže onda imamo iste interese i sukoba nema.

Ponavljam, sebi i bližnjima želim ostvariti bolje sutra, a po mogućnosti već i danas. Ja tu ne vidim nikakav sukob interesa.

Evo za sam kraj ovog najneobičnijeg ulaska u utrku za grad ikad, imate li još što za dodati ili za poručiti građanima ili ostalim kandidatima?

U Srijedu navečer pozivam sve kandidate na javno sučeljavanje u emisiji uživo, a građanke i građane da svjedoče jednom novom zamahu za naš Split. Bez cenzure, dogovorenih pitanja i sl.

Srijeda 21 sat – www.ZabavaTv.Hr pa nek’ narod vidi i bira. Evo, nek’ i Vaš portal to isprati, pa da vidimo ‘ko kako stoji i koga građani žele na čelnom mjestu.

Poruka glasačima?

– Ako ste se ikad vozili avionom znate da se u slučaju opasnosti prvo stavlja maska s kisikom sebi, pa pomažete ostalima, poglavito djeci. To je moj moto, prvo sebi pa ostalima, a ako treba onda i djeci. Jer djeca su najranjivija, pogotovo ako se igraju s oštrim predmetima.

Vratit ću Split Splitu. Split će ponovo bit grad. Osobni interes iznad i ispred svega.

Moja reakcija na članak je...
Vau
35
Haha
55
Hagić
7
Hmmm
2
Plač
8
Grrr
2
Molim?
8

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime