Kamp američkog nogometa ovog vikenda u Dugopolju

Kamp vode ponajbolji treneri ovog sporta koji svoj kruh zarađuju u Europi

Drugo izdanje međunarodnog kampa američkog nogometa održat će se u subotu i nedjelju 5. i 6. kolovoza na stadionu ”Hrvatski vitezovi” u Dugopolju. Organizator kampa je ”Growth of a Game”, udruga za razvoj američkog nogometa na europskom kontinentu i Hrvatski savez američkog nogometa koji je prošle godine u Dugopolju po prvi puta u povijesti formirao i nacionalnu selekciju. ”Growth of a Game” ove godine organizirao je kampove u Danskoj i Belgiji, a nakon Hrvatske slijede kampovi u Nizozemskoj, Italiji i Portugalu.


Kamp vode ponajbolji treneri ovog sporta koji svoj kruh zarađuju u Europi, dok su polaznici kampa igrači iz Hrvatske, BiH, Slovenije i Srbije. Očekuje se dolazak oko 120 igrača. Uz razvoj igračkih vještina kamp se bavi i razvojem mladih trenera koji će uz iskusne kolege iz Europe proći obuku na terenu, zajedničko TV gledanje utakmica te malu trenersku školu dan prije početka samog kampa. Domaćin trenerske škole je Hotel Katarina u Dugopolju, a po završetku kampa predviđeno je i ponovno okupljanje hrvatske nacionalne vrste.

Više informacija o kampu pročitajte ovdje http://www.growthofagame.com/camp/the-growth-of-a-game-split-skills-camp-2017/

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0