Prava fešta za sve ljubitelje domaće glazbe i naših vječnih hitova održat će se na Poljudu (sa one strane Marjana) u nedjelju s početkom u 20 sati, a nastupit će Dražen Zečić, Prljavo kazalište (Mladen Bodalec), Dubrovački trubaduri (Luciano Lući Capurso), Meri Cetinić i klapa Lučica, Tony Cetinski, Novi Fosili (Rajko Dujmić), Mladen Grdović, Milo Hrnić, Matko Jelavić, Tereza Kesovija, Stijepo Gleđ Markos, Đani Maršan, Klapa Maslina, Zlatko Pejaković, Marko Perković Thompson, Krunoslav Kićo Slabinac, Miroslav Škoro, Ranko Boban i Jasna Zlokić.

Osim koncerta, organizatori pripremaju iznenađenje povodom 50 godina umjetničkog rada Miše Kovača koji će tu večer biti proglašen najpopularnijem pjevačem svih vremena na ovim prostorima!

U ugodnom ambijentu makarskog parka Fra Jure Radića tijekom petka, subote i nedjelje se održava Krafting – makarski craft festival gdje će posjetitelji moći probati više od 90 različitih vrsta piva domaćih i stranih pivara, kušati gin specijalitete 7 različitih domaćih craft ginova, nazdraviti s nagrađivanim rakijama slavonskih delicija te prisustvovati kulinarskom showu. Dobru atmosferu garantiraju i Vojko V, TBF i Cubismo.

Nakon što je kiša pomrsila planove i potjerala sudionike prvog izdanja Moment Festa s Turske kule u Dom mladih, udruga Momentum ovog vikenda organizira drugo izdanje, koje će se održati u nedjelju od 15 sati na Turskoj kuli. Osim Xstatic (graffiti) ekipe koja će ocrtavati stolove, ekipa iz Radio Kampusa će preko dana zabavljati pomno biranom glazbenom selekcijom koja će biti dobar soundtrack za brojne radionice – slackline, facepainting, ples na šipci i svili, izrada dreamcatchera, yoga i laštik te ‘Jute igre u suradnji s Jutom spizom. Glavni dio je kino na otvorenom u suradnji s Festivalom Mediteranskog Filma Split – gleda se španjolska komedija “Život je lakši zatvorenih očiju”, dobitnik čak 6 prestižnih nagrada Goya.

Za one koji žele znati više - klik na link :)

SPLIT

PETAK

SUBOTA

NEDJELJAKomentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime