Kamion-miješalica pun betona se prevrnuo, u smrskanoj kabini ostao zaglavljen vozač

Nesretnika su iz kabine s dosta muke izvukli vatrogasci, no nisu poznate njegove ozljede


Na samom ulazu u Dobrinj, u oštrom desnom zavoju, tijekom subotnjeg se poslijepodneva dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena.


Kako doznaje Novi list, nakon prevrtanja kamiona-miješalice riječkih registarskih oznaka a koji je u trenutku udesa bio ispunjen betonom, teško je građevinsko vozilo na mjestu udesa ostalo izvrnuto na svoj lijevi bok, dok je ozlijeđeni vozač ostao zarobljen u kabini.

Nesretnika su iz kabine s dosta muke izvukli vatrogasci, a u trenutku nastanka ovog članka još uvijek nije bio poznat karakter kao ni ozbiljnost ozljeda koje je nesretni vozač zadobio, iako prema neslužbenim informacijama koje su iznijeli neki od svjedoka akcije njegova izvlačenja, pretpostavke su da vozač u nesreći nije zadobio po život opasne ozljede.

Krčki su vatrogasci, osim oko žurnog izvlačenja vozača zarobljenog u kamionskoj kabini, tijekom cijelog subotnjeg poslijepodneva i predvečerja posla imali i s nastojanjem uklanjanja kamiona zbog kojega je neko vrijeme prometovanje tom cestom bilo u potpunosti onemogućeno.

Naposljetku, teškim teretom ispunjeno vozilo ostalo je ležati uz rub ceste na mjestu nesreće s kojeg bi, uz pomoć prikladne mehanizacije, trebalo biti uklonjeno danas.

 

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
1
Hmmm
0
Plač
2
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime