Kamera na Siroboji danas snima samo “zločeste” vozače. Savjesni vozači koje je jučer snimila neće biti kažnjeni

Jučer je bljeskala kao "nogogodišnje drvce", a danas se situacija normalizirala


Puno je “prašine” digla kamera za nadzor prometa na Sirobuji tijekom jučerašnjeg dana. Naime, brojni vozači su nam dojavili ne samo da ih je kamera slikala dok su vozili brzinama kojima se inače voze, nego čak i situacijama kada su vozili sporije od zakonskog ograničenja brzine koje na ovoj dionici iznosi 70 km/h.


VOZAČI NA IZLAZU IZ SPLITA IZNENAĐENI “Kamera nas je slikala pri 80 km/h. To se nikada prije nije događalo”

Policija nam je prvo odgovorila da je tijekom jučerašnjeg dana u tijeku bilo postavljanje parametara snimanja.

“Kamera je vraćena s redovnog godišnjeg umjeravanja i trenutno se na njoj postavljaju parametri snimanja.

Napominjemo da su vozači bez obzira na postavljene parametre u obvezi poštivati ograničenja brzine na toj dionici ceste”, rekli su nam u PU splitsko-dalmatinskoj.Nešto kasnije stiglo je i dodatno pojašnjenje:

– Svi vozači koji voze brzinama u granici dopuštenih, nemaju razloga za brigu. Bez obzira na eventualne pojave aktiviranja kamera, svi vozači koji poštuju prometna pravila ne moraju strahovati jer neće biti sankcionirani – kazali su nam.“BLJESKALA JE KAO BOŽIĆNO DRVCE” Kamera na izlazu iz Splita snima skoro sve s reda. Evo što kaže policija

Kamera se danas “smirila” i slikaje samo vozače koji voze brže od ograničenja. Neslužbeno ipak doznajemo da su postojali tehnički problemi s ovom kamerom da te da bez obzira je li jučer nekoga ova kamera slikala, nitko neće biti kažnjen tko se pridržavao ograničenja brzine.

Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
12
Hagić
2
Hmmm
5
Plač
2
Grrr
7
Molim?
3

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime