Iako su se mediji već naveliko raspisali o kandidaturi Tomislava Karamarka, bivšeg šefa HDZ-a, za predsjednika te stranke kao i o tome da će on u petak u Sesvetama imati uvodni skup na kojem će objaviti svoju kandidaturu, N1 od izvora bliskih Karamarku doznaje da tog skupa u Sesvetama vjerojatno neće biti.

Izvor portala N1 kaže da je došlo “do zabune u eteru” i da se i sam Karamarko iznenadio kada je u medijima i na društvenima mrežama vidio da se pojavio plakat kojim se poziva na njegov skup u Sesvetama. Kada je riječ o Karamarkovoj kandidaturi, kaže da će Karamarko u rokovima koje će HDZ raspisati za kandidaturu za predsjednika stranke (izbori se raspisuju u petak, onda se određuju i rokovi za prikupljanje potpisa za kandidaturu), odlučiti hoće li se kandidirati za šefa HDZ-a.

Oko Karamarka su se na terenu stvorile inicijalne grupacije koje žele njegovu kandidaturu i kada je krenuo obilaziti teren događalo se da dogovori susret sa četvero-petero ljudi, a da ih dođe 40 do 50. Međutim, u međuvremenu je Karamarko imao privatnih, obiteljskih tragičnih situacija (umro mu je otac nap.a), pa su mu prioriteti trenutačno usmjereni na obitelj – rekao je izvor blizak Karamarkiu.

Kada je riječ o ljudima koji se spominju kao dio Karamarkova tima, njihovi izvori kažu kako je riječ o Karamarkovim prijateljima i suradnicima iz njegova mandata u Vladi i HDZ-u. U tom kontekstu spominju Nadu Šikić, bivšu ministricu rada i mirovinskog sustava te bivšeg zastupnika HDZ-a Željka Fiolića.
1 KOMENTAR

  1. Karačmarko nije za voditelja trafike a kamo li velike stranke.Plenković za mutavca ekstra klasa a Miro Kovač Bože sačuvaj

Comments are closed.