Kalinić ispričao kako je noćas spasio ljude iz plamena: Vukao sam ozlijeđenog čovjeka

"S kata kuće koja je gorjela se čula gospođa koja je vikala: 'Spasite mi supruga!'"


Sinoć je na zagrebačkom Rebru došlo do požara kuće u kojemu je pročelnik Ureda za upravljanje u hitnim situacijama Pavle Kalinić uz pomoć vatrogasaca spasio dvije osobe budući da stanuje u susjedstvu.


Kako se sve odvilo Kalinić je opisao za Dnevnik.hr. 

“Već smo bili legli kad je sin viknuo da se nešto događa u susjedstvu. Kroz prozor smo vidjeli dim na obiteljskoj kući”, kazao je i dodao kako su obojica istrčali van i pokušali gasiti požar, no nisu imali uspjeha.

“Otišao sam u automobil po opremu”

“S kata kuće koja je gorjela se čula gospođa koja je vikala: ‘Spasite mi supruga!’ Otišao sam u automobil, uzeo vatrogasni aparat i opremu koju imam. Vani su već bili i susjedi. Stavio sam plinsku masku i kacigu, susjedi su dodali ljestve. Popeo sam se do balkona na kojem je bila susjeda. Spustio sam nju po ljestvama dolje i krenuo po njezinog supruga”, dodaje Kalinić.

Ispričao je kako nije mogao naći susjeda na katu kuće pa je krenuo prema prizemlju i zapeo za njega na stepenicama. Čuo ga je kako stenje.

“Bio je ozlijeđen, vukao sam ga dolje. Tada su već došli i vatrogasci. Prevezen je u bolnicu na Rebro. Susjeda je prevezena drugim vozilom hitne medicinske pomoći u bolnicu u Dubravi”, rekao je za Dnevnik.hr. 

Dodaje kako ga je spasila oprema koju je imao uz sebe te da su u spašavanju iz goruće kuće od velike pomoći bili i susjedi, policajci koji su izašli po dojavi i vatrogasci.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

1 KOMENTAR

 1. DOBRO DAN MOJI LJUDI hrvatske

  ISPITIVANJE O KAKO DOBIO SAM ZAJEDNIK DA KUPIM KUĆU OD NEKRETNINSKE I ŽENSKE ZAJEDNIČKE TVRTKE POZOVIO je gradsku banku. Danas sam VELIKA SRETNA I BOG BLESS JOSE LUIS KREDITNA TVRTKA.
  ,
  Moje ime je Isabel Marcos Oliva. Dolazim iz hrvaške i posljednjih 5 mjeseci tražim originalnu tvrtku za zajam da bih kupio kuću
  sve što sam dobio bila je gomila prevare zbog kojih sam ih na kraju vjerovao
  dana, uzeli su mi novac ne dajući ništa zauzvrat, sve
  nada mi se izgubila, zbunio sam se i frustrirao, nikad nisam htio imati bilo kakve veze s kreditnim tvrtkama na internetu, pa sam otišao posuditi nešto novca od
  prijatelju, rekao sam joj sve što se dogodilo i rekla je da mi može pomoći to
  ona poznaje tvrtku za zajam koja mi može pomoći u bilo kojem iznosu zajma
  potreban mi je s vrlo niskom kamatnom stopom od 2%, da je upravo dobila
  zajam od njih, usmjerila me prema tome kako se prijaviti za kredit
  baš kao što mi je rekla, prijavila sam se s njima na Email: (citybankloans10@aol.com) (citybankloan123@gmail.com) Nikad nisam vjerovala, ali pokušala sam i na svoj
  najveće iznenađenje dobio sam kredit u roku od 24 sata, nisam mogao vjerovati,
  Opet sam sretan i bogat i zahvaljujem Bogu na takvom zajmu
  tvrtke poput ove još uvijek postoje na ovim prijevarama na svim mjestima,
  molim vas da savjetujem sve koji su tamo potrebni krediti
  (citybankloans10@aol.com) (citybankloan123@gmail.com) nikad vas neće iznevjeriti, i
  vaš život će se promijeniti kao što je i moj. Brzo kontaktirajte (citybankloans10@aol.com) (citybankloan123@gmail.com) već danas i uzmite svoj zajam od njih, Bog blagoslovi tvrtku za kredit gradske banke za njihovu stvarnu ponudu zajma.
   Obavezno kontaktirajte tvrtku za izdavanje gradskih banaka zbog svog zajma jer sam kredit bez uspjeha dobio od ove tvrtke.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime