Policija je razriješila neobične okolnosti nesreće koja se u rujnu dogodila na državnoj cesti Vinkovci-Tovarnik kod Banovaca kada je ozlijeđen 57-godišnji pješak iz Ilače.

Otkriveno je kako je nesreću počinio 61-godišnjak koji je pobjegao s mjesta događaja, a onda je naišao 35-godišnjak koji je onesviještenog pješaka koji je ležao na tlu opljačkao! Uzeo mu je više tisuća kuna, pišu Vijesti.hr.

Policiju je o ovoj prometnoj nesreći, koja se dogodila 19. rujna oko 18 sati na državnoj cesti Vinkovci-Tovarnik kod Banovaca, izvijestio 54-godišnjak iz Ilače, koji je zatekao ozlijeđenog 57-godišnjeg pješaka kada je vozilom prolazio tom dionicom ceste. Ozlijeđeni pješak prevezen je vozilom hitne medicinske pomoći u OŽB Vinkovci gdje su mu utvrđene teže ozljede.

Metodičnim operativnim radom policijski službenici su 21. rujna otkrili kako je prometnu nesreću počinio 65-godišnjak iz Tovarnika, upravljajući vozilom vukovarskih registracijskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine kretanja vozila gustoći prometa tako da vozilo može pravodobno zaustaviti pred svakom zaprekom koju u konkretnim uvjetima može predvidjeti. Prednjim desnim bočnim dijelom vozila udario je 57-godišnjeg pješaka koji je pao u zemljani odvodni kanal. Počinitelj je potom napustio mjesto događaja prometne nesreće, a da o prometnoj nesreći nije obavijestio policiju niti pružio pomoć povrijeđenoj osobi u prometnoj nesreći.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
6
Molim?
3Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime