Rujan se pokazao itekako sretnim za naše igrače, a dva Jokera i dva dobitka 6+1, donijela su igračima više od 3,6 milijuna kuna. U dva dana podignuta su čak tri dobitka, a troje igrača podijelilo je s nama svoje zanimljive priče.

„Odmah ću vam reći da sam ja već osvojio, doduše prije desetak godina, ali još uvijek se pamti“ – rekao je nasmijani igrač koji je ovog mjeseca osvojio dobitak 6+1 od 400.000 kuna dok je 2009. godine na Bingu osvojio dobitak od 2 milijuna kuna. „Volim se igrati, a usput sam uvijek i vjerovao u mogućnost osvajanja. I kao što vidite kod vas sam već drugi put“ – nastavio je u šaljivom tonu sretni dobitnik. Kaže kako uvijek igra iste brojeve, ali ne uplaćuje na istom mjestu, a s igrom planira nastaviti i dalje. „Nemam velikih planova s ovim dobitkom i podijelit ću ga djeci, a svim ostalim igračima samo želim poručiti: igrajte i nadajte se. Ja ću i dalje igrati i nadati se da će me igra dovesti kod vas i treći put“ – rekao je kroz smijeh sretni igrač.

Jučerašnji kišni dan nije spriječio još jednog dobitnika 6+1 dobitka koji je 75. kolu Lota 7, kada je osvojen i Joker, osvojio 425.721,24 kuna. Listiće uplaćuje na istom prodajnom mjestu i isključivo igra Loto 7, a za ovaj dobitak saznao je prilikom uplate za novo kolo. „Ni sam ne znam jesam li vjerovao ili nisam vjerovao da ću osvojiti veći dobitak, no ono u što sam siguran je da ću nastaviti s igrom i dalje. Poručujem usput i drugim igračima da budu ustrajni“ – rekao je igrač koji je priznao i suze radosnice, a za dobitak kaže kako je usmjeren samo za jednu stvar – renoviranje kuće. Istog dana na blagajnu je stigao i dobitnik Jokera iz istog kola kojem je ova igra donijela dobitak od 500.000 kuna. „Provjeravao sam više puta na teletext stranicama i svaki put pomislio da nešto krivo vidim“ – rekao je igrač koji je prvi put osvojio ovako veliki dobitak. Voli odigrati Eurojackpot te Loto 7 i Loto 6, a uz svoje brojeve ponekad odabere i quick pick opciju. Planira i dalje igrati, a dobitak će mu dobro doći za kupnju automobila.

Zadnjeg dana rujna igramo za Jackpot Lota 7 od 7.000.000 kn dok dobitak 6+1 iznosi 400.000 kuna. U četvrtak, 1. listopada, šestica iznosi 1.000.000 kuna dok petak donosi Eurojackpot od 233.000.000 kuna.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime