Jutros nam je naša čitateljica otkrila lijepu gestu koju je napravio vozač Prometa, koji vozi na relaciji Split – Stobreč.

Naime, čitateljica, koja je inače i trudna, ušla je u autobus koji je bio pun putnika. Kada je to vidio vozač, obavijestio je ostale putnike da neće nastaviti vožnju dok se ne oslobodi mjesto za trudnicu.

Ova žena mu je beskrajno zahvalna:

– Hvala mu puno na tome. Pokazao je da još uvijek ima dobrih i poštenih ljudi, zaključila je naša čitateljica.
13 KOMENTARI

 1. Prometov vozač nije nikakav heroj, dapače prekršio je zakon, nitko nije dužan prepustiti mjesto trudnici, ni starijoj osobi, ni invalidu, ako mislite da je to drugačije u razvijenim zemljama grdno se varate.

   • Ja sam odrastao na Zapadu, a ti si odrastao u komunističkoj Jugoslaviji, zato si tako nekulturan i bezobrazan.

    • E Ante, ne miješaj politiku i kulturu. I u “komunističkoj” Jugoslaviji, kako je ti nazivaš, ima kulturnih ljudi, čak i više nego na Zapadu. Naviše zla i nekulture su i donijeli ti što dolaze sa zapada.
     A što se tiče trudnice, nije ni prva ni zadnja. I ja sam bila trudnica,, pa sam se vozila busom svakako. Neki su mi ustupili mjesto, neki se pravili blesavi. Sve ovisi i kreće od kućnog odgoja, a vozač nije tu da odlučuje tko će sjediti, a tko stajati. Svi su platili kartu ( valjda😁). Postoje natpisi u busu, pa sad… tko će ih poštovati, taj će i ustati. Vozač je tu samo da vozi.

    • Na zapadu nitko ne ustaje trudnicama i starijim osobama, neznam koliko to veze ima s kućnim odgojem, samo znam da je nezamislivo je da vozač zbog toga zaustavi bus. I nije istina da zlo dolazi sa zapada, zlo dolazi sa istoka.

     • Bravo Ante, poduči nas primitivce velikim mudrostima. Pričaj nam još o svetom zapadu na kojem si odrastao. Sve trebamo raditi kao i zapadnjaci da istrijebimo zlo istoka iz sebe. Ante, budi nam predsjednik i vodi nas u budućnost. Spasi nas!

  • U autobusima postoje sjedala koja su rezervirana za starce, invalide i trudnice. Masu puta sam vidio da na njima sjedi osobe koja ne fermaju nikoga od spomenutih skupina. Pretpostavljam da je sada bila ista situacija Tako da ti ne stoji ovo da se nitko nije dužan dignuti trudnicama… Ali Ante je sa Zapada pa on zna najbolje. Najbolje se vrati odakle si došao!

 2. Ante,ja živim na zapadu i danas i tvoj komentar samo govori o tvom primitivizmu i čobanluku. Na zapadu je to stvar osobne kulture ophođenja među ljudima, a ti kao čoban ne spadaš u tu kategoriju i razumljivo je da to ne razumiješ.

 3. Jel ti i tata da ime zapadnjačko”Ante”? Stvar je kulture a vi sa zapada to s ovim dokazujete ako govoriš u množini,,,

Comments are closed.