Producentica, spisateljica i aktivistica Jelena Veljača (39) već je neko vrijeme u vezi s Vitom Turšićem, bivšim savjetnikom Kolinde Grabar Kitarović, piše Jutarnji list.

Prije nego što je bio savjetnik bivše predsjednice, Vito je bio i savjetnik Ive Josipovića. Na glasu je kao uspješan biznismen koji je bio i direktor tvrtke Stampedo, a 2005. pokrenuo je i muški časopis FHM.

Turšić je inače, bio član uprave i pravni savjetnik u Hrvatskom društvu skladatelja te predsjednik upravnog vijeća Veleučilišta u Šibeniku. U mladosti je, pak, glumio u skečevima Roberta Knjaza s Markom Lasićem Neredom i Tomislavom Lubinom. Vrlo popularni bili su skečevi ”Ljudi u Črnom”. Koliko je poznato, iza Turšića je već jedan brak, a ujedno je i otac dvoje djece.

Vjeruje se da su se Veljača i Turšić zbližili još početkom lipnja. Tada je Veljača gostovala u Turšićevom podcastu gdje je, između ostalog, progovorila o suradnji s glumcem koji je, kako je kazala, zlostavljao kolege i kolegice na setu, piše Jutarnji list.

Poznata producentica i spisateljica koja se u posljednje vrijeme posebno ističe svojim aktivističkim djelovanjem, nije nam htjela ništa reći o navodnoj novoj vezi.

– Ne bih to komentirala – kratka je bila Veljača.

Ona je, naime, još u ožujku ove godine prekinula s direktorom prodaje RTL-a Ivanom Galom. Pisalo se kako se Veljača u vezu s Galom upustila nedugo nakon raspada braka s drugim suprugom, glumcem Draženom Čučekom, s kojim ima i kćer Lenu (4). Bio je to njen drugi brak, a potrajao je tri godine.

Isto toliko potrajao je i njen prvi brak s glumcem Jankom Popovićem Volarićem s kojim je provodila vrijeme na setu serija ‘Ponos Ratkajevih’, ‘Obični ljudi’ i ‘Urota’. Par je bio u vezi dvije godine prije nego su se, dan nakon Božića 2009., vjenčali, a rastali su se ubrzo, već 2012. godine.

 

 Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime