Splitska dizajnerica Jelena Bošnjak osvojila je prestižnu titulu prvog dizajnera Europe “Dress of the Europe”, zbog koje je i sama presretna što je ovako predstavila Hrvatsku i Split.

Marija Generalić Bogić i Antonela Botica ostvarile su također zadivljujuće rezultate. Obje su ušle u top 5 među vizažistima i frizerima svijeta u kategoriji “Bridal Look”.

Svojim trudom i talentom te timskim radom osvojile su priznanja i samim tim postigle da se ovo prestižno svjetsko natjecanje ljepote 2020. održi u Hrvatskoj, a grad domaćin bit će njihov rodni grad Split.

Naravno da ovaj uspjeh ne bi bio potpun bez naša dva prekrasna modela Antonije Stojan i Marije Bogić, koje su sve te kreacije iznijele na najvišem nivou.1 KOMENTAR

  1. Pozdrav, ja sam gdica SOFIJA ROSA. Iz Zagreba u Hrvatskoj želim dati pouzdano svjedocanstvo o tome kako sam dobio kredit od gospode Vladimire Financial Investor. Dobio sam zajam od 50000 €. NAPOMENA: Ona je pouzdana i autenticna Ako je netko zainteresiran za dobivanje kredita, molimo kontaktirajte njezin VIA EMAIL: vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime