Jedan član splitskog SDP-a manje: Tomislav Bogović izbačen iz partije

Javnost je za ovu odluku doznala preko društvenih mreža


Nešto više od pola godine nakon što je Tomislav Bogović, tada član splitskog SDP-a, suspendiran iz partije na godinu dana, početkom ove godine u novom stegovnom postupku (prijedlog je službeno pokrenut koncem 2020. godine) je ‘disonantni’ glas u gradskom SDP-u izbačen iz stranke…


Kako je predsjednik splitskog ogranka Goran Kotur još ranije medijima ustvrdio da se o unutarstranačkim stvarima razgovara unutar stranke, činjenica da je Bogović izbačen javnosti je postala dostupna putem objava na društvenim mrežama, uglavnom samog Bogovića.

Tako je na svom ‘zidu’ usporedio gradsku SDP-ovsku vlast sa ‘šestojanuarskom diktaturom’, a prozvao je i, sada već bivšeg, vlastitog partijskog šefa Peđu Grbina. Bogović je sredinom prošle godine suspendiran zbog istog ‘nedjela’, narušavanja ugleda stranke. Taj dosta općeniti krimen se odnosio na kritiku vodstva splitskog ogranka, ali vjerojatno i na neke nepodopštine, odnosno prljave udarce ispod pojasa usmjerene na pojedine kolegice unutar partije s Bačvica… Uglavnom, većinom ruku članova Gradskog odbora SDP-a od 22 ZA te samo pet PROTIV, prihvaćen je prijedlog o Bogovićevom isključenju iz SDP-a.

Moja reakcija na članak je...
Vau
15
Haha
5
Hagić
2
Hmmm
2
Plač
3
Grrr
2
Molim?
2

2 KOMENTARI

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime