Vaterpolisti Jadrana u četvrtom su kolu Triglav A1 Regionalne lige u domaćem bazenu uvjerljivo pobijedili Partizan. Bila je to bitna utakmica za oba kluba, Jadran je u četvrto kolo ušao kao četvrtoplasirana, a Partizan s petog mjesta. Beograđani su utakmicu najavljivali kao brobu za to četvrto mjesto, no jadranaši su od početka pokazali da im nema prolaza, da bodovi ostaju u Splitu.

– Odigrali smo odličnu utakmicu, jako dobro i čvrsto u obrani. Partizan je pokazao ove sezone da je jako dobar, nije to bila lagana utakmica, no bili smo doista jako dobri večeras – kazao nam je Duje Pejković.

Nakon prve četvrtine Jadran je vodio 4:2, a potom je s tri pogotka do polovice drugog dijela susreta već vodio 7:2. Obrana je bila na dobroj razini, a u napadu su domaći igrači bili koncentrirani. Sada je na rasporedu Kup Hrvatske, Jadran je u četvrtfinalnoj skupini koja će se 15. i 16. listopada igrati u Zagrebu zajedno s Mladosti, Galebom MR i Primorjem. Dva kluba idu dalje, na završni turnir koji će se igrati u Splitu.

Jadran – Partizan 18:11

(4:2, 5:1, 3:2, 6:6)

Split – Bazen u Poljudu. Gledatelja: 300Suci: Ante Bura (Šibenik), Lazar Anđelić (Beograd)

Jadran: Anić, Burić (1), Zović (2), Krapić, Z. Butić, Pejković (4), Power, Vrdoljak (2), Visković (3), Delić (2), Šetka (3), Dužević, Sučić, Borovčić-Kurir (1).

Partizan: Bulajić, Banović (1), Barać (1), Nešić, Radulović, Andrin, Radanović (5), Mitrović (1), Vićković (1), Smiljević, Radonjić (1), Kujović (1), Vlahović, Timotijević.

Peterci: Jadran – , Partizan 1 (1)

Igrač više: Jadran 6 od 8, Partizan 3 od 6.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime