Splitski Jadran uvjerljivo je izgubio od imenjaka iz Herceg Novog u šestom kolu A skupine Lige prvaka. Vaterpolisti gostujućeg Jadrana Carine pobijedili su 12:6 u utakmici koja je imala dva dijela.

Domaći su, naime, poveli 1:0 i 2:1, potom su gosti “okrenuli” na 5:3, a golom Viskovića na početku treće četvrtine domaći su izjednačili na 5:5. I onda praktički stali. Igrača više nisu uspijevali iskoristiti, od početnih dva od dva promašili su osam igrača više zaredom, a gol su zabili tek na samom kraju utakmice sa 6:12.

– Na ovakvoj razini bez dva centra, sa samo jednim koji je mogao igrati na dva metra nismo mogli izdržati tempo. Momci su izgorili u toj igri, zbog toga ni realizacija u napadu nije štimala, na kraju smo uvjerljivo izgubili – kazao je trener Jadrana Ivan Asić.

– Nama je ova utakmica bila bitna da ostanemo u igri za Final Eight. Sad želimo u idućem kolu pobijediti Sintez Kazan na svom terenu i onda bismo imali dobre izglede za borbu za završni turnir. U ovoj utakmici se vidjelo koliko Splićanima fale neki igrači, nisu mogli odraditi utakmicu do kraja u istom tempu – kazao je Petar Radanović, trener gostujućeg Jadrana.

Jadran – Jadran Carine 6:12

(2:4, 2:1, 1:4, 1:3)

Split – Bazen u Poljudu. Gledatelja: 250.

Suci: Zsolt Marjay (Mađarska), Spyridon Achladiotis (Grčka).

Jadran: Anić, Burić (1), Zović (1), Bego, Butić (1), Pejković, Power, Vrdoljak, Visković (2), Delić (1), Čondić-Kadmenović, Borovčić-Kurir, Sučić.

Jadran Carine: Tešanović, Čagalj (1), Popadić (1), Obradović (1), Banićević (1), Averka (3), Mijušković (2), Vučurović, Đ. Radović (1), Spaić (1), Gardašević, Petković (1), I. Radović.

Peterci: Jadran -, Jadran Carine –

Igrač više: Jadran 2 od 10, Jadran Carine 4 od 7.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime