Večeras počinje natjecanje za najbolju pjesmu Europe u Izraelu, a hrvatski predstavnik Roko Blažević će nastupiti na drugoj polufinalnoj večeri u četvrtak.

S Rokom je u Izraelu i mentor Jacques Houdek koji će se također pojaviti na pozornici u ulozi back vokala, a ovih dana upravo je on postao nezaobilazna vijest u izraelskim medijima.

– Kako ovo opisati? Ne znam… Eto, a samo sam prilikom druženja koje su za nas organizirali Veleposlanstvo RH u Tel Avivu i Hrvatska turistička zajednica otpjevao jednu prelijepu, biblijsku pjesmu – Katonti, u čast domaćinima, na hebrejskom… Preko noći ta snimka je postala viralni hit u Izraelu! I to sam nastupio kao dodatak, kao predizvođač da ‘popunimo’ program i da najavim Roka, plesače Endija i Diega i ostatak delegacije.

Ljudi su snimku podijelili u nekom suludo nevjerojatnom broju, mediji su to pokupili, povezali s ‘My friend’ iz 2017. Eurosong je ovdje u Izraelu ogromna stvar, i eto – otelo se kontroli do te mjere da već dva dana sa svih strana stižu upiti oko ‘Katonti my friend singera’… A ja, najiskrenije, želim da sav fokus bude na Roku i na pjesmi ‘The Dream’! Jer, to nam je sada najvažnije! Zahvalan sam, naravno, ali iznenađen jer se ovakve stvari meni inače ne događaju, nisam to ni najmanje očekivao.

Iskoristit ćemo to tako da dodatno i maksimalno ispromoviramo Roka i našu pjesmu ‘The Dream’, pa možda zaista od dragih domaćina ovdje u Izraelu dobijemo neke ozbiljnije bodove. Daj nam, Bože! Čudni su putevi Gospodnji… Hvala Mu – oglasio se popularni Jacques.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime