Bijeli u sklopu 32. kola HT Prve lige na Poljudu dočekuju zaprešićki Inter. Obje su momčadi doživjele poraze u posljednjem kolu pa je psihološka stabilizacija bila prioritet, pogotovo kod hajdukovaca koji su pod trenerom Oreščaninom pružili mnogo više dobrih nego blijedih partija.

Već u 9. minuti Inter je pokazao da želi napadati: Brezovec je prošao po lijevoj strani, Hamza nije usipo blokirati, a Posavec je obranio udarac iskosa. U 13. minuti splet nesretnih okolnosti za Hajduk koji je rezultirao Interovim vodstvom: Nejašmić je u napadu izgubio loptu koju je Muhar visoko napucao, Svatok i Serderov bili su u borbi pred Posavcem, a Ukrajinac je dodirnuo loptu i prevario svog golmana. Muhar je u 23. minuti zapucao, a Serderov sekundu zakasnio dodirnuti tu loptu. S druge se strane Tahiraj izborio za udarac, iskosa ušao u šensaesterac i zapucao, no Kelava je obranio.

U 33. minuti Jradi je odlično oštro ubacio iz slobodnjaka, a Interov kapetan Muhar dodirnuo loptu i prevario svoga vratara postavivši 1:1 iz drugog autogola na utakmici. Minutu kasnije i Inter je imao odlično izveden slobodan udarac, no Hajdukova je obrana uspjela izbaciti loptu. U 44. minuti Tudor je odmjereno ubacio pred gol, a Caktaš munjevitim trzajem glavom postavio 2:1. Do kraja poluvremena nije bilo većih prilika pa je Hajduk na poluvrijeme otišao s vodstvom.

Hajduk: Posavec – Tudor, Ismajli, Svatok, Fomitschow – Jurić, Nejašmić, Barry – Caktaš – Jradi, Tahiraj.

Inter Zaprešić: Kelava – Šimunec Buljat, Tatomirović – Haramustek, Postonjski, Muhar, Brezovec, Valentić – Serderov, Conev.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime