Počinje druga sezona showa Superpar, a gledatelje RTL-a sinoć je iznenadio par koji više nije zajedno. U drugoj sezoni pojavili su se Doris Pinčić Rogoznica i njezin, sad već bivši muž Boris Rogoznica.

Par će se, kao celebrity par, pojaviti pred kraj sezone.

Druga sezona zabavne emisije Superpar snimala se krajem 2019. godine dok su sada već bivši supružnici Pinčić – Rogoznica bili u braku, piše RTL.

Podsjetimo, početkom lipnja hrvatska je javnost saznala da se Doris i Boris razvode.

“U prvom trenutku nismo htjeli komentirati uopće jer stvarno mislimo da ima puno važnijih stvari o kojima bi se u Hrvatskoj trebalo pisati i pričati ali ajde… Iako već neko vrijeme nismo životni partneri i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili. Nema drame, svi su živi i zdravi i idemo dalje hrabro i s osmijehom. Više ništa nemamo za reći o tome,niti se tiče IKOG osim naše obitelji i molimo sve da to poštuju. Hvala svima na razumijevanju”, napisali su supružnici tada.

Iako je tada izgledalo da razvod neće biti skandalozan, početkom kolovoza se saznalo za njegovu vezu s Alex Ognjenom koja je u javnosti poznata kao domina, piše index.

“Moje povjerenje i prijateljstvo iskorišteni su i zloupotrijebljeni na najgori mogući način. Žao mi je što sam u trenutku osobne slabosti popustio ‘muškim hormonima’ i napravio veliku pogrešku koja će me pratiti cijeli život. Najviše mi je žao što sam time povrijedio svoju obitelj i prijatelje, moje najmilije. Nadam se da će smoći snage oprostiti mi jednog dana”, rekao je Boris tom prilikom.

 

View this post on Instagram

 

Nemam pojma ko je ovaj lik, samo se hvalim frizurom 😉😅😜 Jutro svima 😘 @boris_rogoznica

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) onKomentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime