Izložba radova s radionica u Klubu Zona

Ovim događanjem i Klub Zona će se pridružiti nacionalnoj manifestaciji "Dani otvorenih vrata udruga" koju organizira Ured za udruge Vlade RH s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici

IIzložba radova s radionica u Klubu Zona otvorit će se u srijedu, 24. svibnja, u 20 sati u Klubu Zona. Na izložbi će biti predstavljen dio radova realiziranih na drabble radionici, radionici reciklaže papira, graffiti – street art radionici, radionici keramike, radionici pletenja te radionici reciklaže odjeće.


– Čak 16 jednodnevnih, višednevnih i višemjesečnih radionica i tečajeva samo su dio bogatog i raznolikog programa Kluba Zona u aktualnoj sezoni. Uz izložbe, druženja i predavanja do sredine lipnja u više od 300 termina realizirat će se oko 690 sati besplatnog programa za mlade. Želja nam je izložbom predstaviti rezultate sezone Kluba Zona, ali i pokazati što su polaznice i polaznici učili te tako motivirati i druge da se prijavljuju na edukacije i da rade na razvijanju svojih talenata i vještina – objasnio je voditelj kluba Zona Goran Biličić.

Napomenuo je i da se ovim događanjem i Klub Zona pridružiti nacionalnoj manifestaciji “Dani otvorenih vrata udruga” koju organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0