Publika će tijekom sljedeća dva tjedna na službenoj web i Facebook stranici, te na javnom Viber profilu “Cesarice” moći glasovati za Opću opasnost i pjesmu “Da je Bog dao”, pjesmu “Ella e” koju izvode Antonela Doko, Neno Belan i Igor Geržina, klapu Rišpet i pjesmu “Kucaj srca tvoga”, Marka Kutlića i pjesmu “Sam protiv svih” te Ivanu Kovač i pjesmu “Srećo i tugo”.

“Cesarica” je nagrada publike za hit godine, a kako bi se publici predstavio što veći broj najuspješnijih i najpopularnijih pjesama, svakog mjeseca u posebnom izdanju glazbene emisije PopRock.hr predstavlja se pet pjesama koje u tom mjesecu konkuriraju za Cesaricu.

Ona pjesma koja u pojedinom mjesecu osvoji najveći broj glasova publike bit će nominirana za “Cesaricu” te u prosincu ulazi u finalni krug glasovanja. Publika će tada od nominiranih pjesama birati hit godine koji će osvojiti glavnu nagradu – “Cesaricu”.

Nakon završenog glasovanja publike za pjesme predložene u studenome za prestižnu je titulu hita godine nominirana pjesma “Mi protiv nas” koju izvode Domenica i Kedžo, a autorski je potpisuje Ivan Huljić.

Pjesme koje su u konkurenciji za titulu Hita mjeseca u prosincu su: Opća opasnost “Da je Bog dao”, Antonela Doko & Neno Belan feat. Igor Geržina “Ella e”, klapa Rišpet “Kucaj srca tvoga”, Marko Kutlić “Sam protiv svih” te Ivana Kovač “Srećo i tugo”.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime