Ivica Kukavica: “Ako ne želite promatrati gaženje svih vrijednosti iz Domovinskog rata, imate izbor”

Bivši kandidat za imotskog gradonačelnika pozvao je sve branitelje u X izbornoj jedinici da dobro razmisle kad budu birali svoje predstavnike

Ivica Kukavica, pripadnik 3. imotske bojne, 4. gardijske brigade, umirovljeni bojnik Hrvatske vojske i kandidat za imotskog gradonačelnika na prošlim izborima, našao se na listi Mosta NL za X izbornu jedinicu.


Povodom toga na društvenoj mreži obratio se svojim kolegama braniteljima.

– Ovom objavom želim pozvati sve branitelje u 10. izbornoj jedinici da dobro razmisle kad budu birali svoje predstavnike.
Ja osobno sam imao loših političkih odluka, ali sam ponosan na sve što sam napravio u gradu Imotskom, te na svoje vrijednosti koje vučem iz Domovinskog rata.
Svi moramo znati da naše kolege na listama političkih elita, kao stranački poslušnici služe isključivo njima.

Ako ne želite predstavnike koji će braniti nečije druge interese, i biti sasvim sigurno u koaliciji s g. Miloradom Pupovcom, promatrati gaženje svih vrijednosti iz Domovinskog rata, beskičmenjake koji će biti stranačke pudlice, ovaj put imate izbor.
Ja sam ne stranačka osoba na listi Most NL, posljednji na listi, visoki časnik 4.gbr, koji nikada nije odstupio ni za milimetar u obrani istinskih vrijednosti svojih suboraca. Moj ratni put je svim ratnicima dobro poznat.

Isto tako mogu jasno reći da je takav i brigadir Jozo Ribičić, posljednji na listi Domovinskog pokreta.
Nas oba idemo na preferencijalne glasove naših sredina, i naših suboraca, a ja sam siguran da ako nas branitelji izaberu, po prvi put nakon dugo vremena X izborna jedinica će imati istinske predstavnike branitelja, školovane, elokventne i ponosne na svoje vrijednosti – poručio je.


Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime