Eto, i Ivici Kosteliću se može dogoditi nesreća na skijanju. Proslavljeni hrvatski sportaš nezgodno je pao tijekom slobodne vožnje na strminama Kanina, te je završio u bolnici.

Kostelić je snimku objavio na svom profilu na Facebooku u nedjelju oko podneva, a u statusu je potvrdio da je dislocirao rame.
Ivica je zahvalio svima što su mu odmah priskočili u pomoć, a mi upozoravamo osjetljive gledatelje da preskoče dio snimke kada mu namještaju rame jer bi ih prizor mogao uznemiriti.

Dobro je da je samo tako završilo jer snimka ujedno otkrila da su četverostrukog osvajača srebrnih olimpijskim medalja i ukupnog pobjednika u Svjetskom kupu metri dijelili od daleko veće nesreće, piše Večernji list.

https://www.facebook.com/IvicaKostelicOfficial/videos/2945870292092082/?__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=ARDMl3-FE2Bb7IJB3lX1Snvyc0XQhDDSZWc1jGfxYX7NYi71Zb3O8piTjmPmV5014GCrFPl59imULOqe

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
04 KOMENTARI

  1. “Eto, i Ivici Kosteliću se može dogoditi nesreća na skijanju” – jbt koji kreten od nounara!!! pa malo je ljudi koji su imali više nesreća od njega.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime