Ivanišević: “Hrvati i Srbi su isti mentalitet, Adria Tour je odlična prilika za poruku zajedništva u regiji”

Goran Ivanišević je trener Novaka Đokovića, a sad je i direktor zadarskog Adria Toura

Adria Tour počeo je ovog vikenda u Beogradu, a sljedećeg vikenda, 20. i 21. lipnja, očekujemo ga u Zadru. Ekshibicijske turnire organizirao je Novak Đoković, igrat će se u nekoliko zemalja, a osim Đokovića sudjeluju Dominic Thiem, Alexander Zverev i Grigor Dimitrov, dok će se u zadru priključiti najbolji hrvatski tenisači Borna Ćorić i Marin Čilić.


Goran Ivanišević je trener Novaka Đokovića, a sad je i direktor zadarskog Adria Toura. Smatra kako je ovaj turnir odlična prilika za poruku zajedništva u regiji, piše HRT.

– Mi se dobro razumijemo, imamo isti mentalitet, nekada je to bila jedna zemlja. Sad smo se svi raspršili. Ali u sportu nema mjesta za mržnju i ljubomoru. Mnogo nogometaša igra u istim klubovima pa se međusobno podržavaju. Tenis je individualni sport, ali opet je lijepo vidjeti kada dođeš na jedan veliki turnir, a u svlačionici 20 Balkanaca, svi podržavaju jedan drugoga, rekao je Ivanišević u razgovoru za Al Jazeeru Balkans.

Rekao je nešto i o suradnji s Đokovićem.

– On je osoba koja stalno hoće napredovati. Stalno pričamo i gledamo kako možemo usavršiti njegovu igru. Zato su njih trojica Đoković, Nadal i Federer tu gdje jesu. Jer se ne boje učiti, žele napredovati. Prihvaćaju svaku sugestiju. U tom dijelu je jako zanimljivo i lako raditi. Naravno, i uvijek se može nešto poboljšati. Drugi servis mu je puno jači. Nisam mu ja rekao, hej serviraj 190 km/h drugi servis. Malo smo radili na toj tehnici. Ima samopouzdanje i sada servis ide 180 ili 190 km/h na važnu loptu. On želi biti zapamćen kao najbolji svih vremena, želi oboriti sve rekorde, rekao je Goran.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime