Ivana Ninčević-Lesandrić:”Dok se priča tko će s kim trgovati, u pozadini prolaze potezi teški četiri milijarde kuna o kojima nitko ne pita!”

"Sad je valjda jasno svima zasto je MOST smetao u Vladi"

Mostova Ivana Ninčević Lesandrić se jučer na svom Facebook oglasila objavom u kojoj komentira novu koalciju u vrhu države i kredit za Agrokor. Kaže kako je to jasan pokazatelj kako je Most cijelo vrijeme govorio istinu, te da je njegovim uklanjanjem iz Vlade, maknuta zapreka za sumnjive radnje vladajućih. Objavu prenosimo u cijelosti.


STO NAM TO UPRAVO PROLAZI ISPOD STOLA?

Ako nekome nije jasno da je Most cijelo vrijeme govorio istinu i kad je u pitanju tajni pakt HDZ- HNS i kada su u pitanju radnje mračnih sila što pod svaku cijenu pokušavaju održati njihov sustav kriminalne privatizacije, onda im je sada valjda jasno. Dizanje kredita bez nekog optimizma (kaze sam povjerenik) da će Agrokor uopće opstati po meni nema smisla.

Činjenica je da kako Mosta nema u vladi, izvanredna uprava radi po svome ili po onome što im kažu gospodari iz sjene. A sada kada u vladu ulazi klijentelistički HNS, stvari će se očito i pogoršati. Sve će na kraju platiti hrvatski građani.

Upravo je poanta ovog trenutno politickog izreziranog cirkusa da se prica o tome ko ce s kim trgovati- a u pozadini prolaze potezi izvanredne uprave teski 4 MILIJARDE KUNA kredita o kojima niko da niti pita!

Sad je valjda jasno svima zasto je MOST smetao u vladi. Zapravo je smetao u provodjenu zakona, odlukama izvanredne uprave i istragama krivaca za ovo stanje Agrokora!


Jer slican zakon uspio je u Italiji djelomicno sanirati dugovanje i financijsko stanje tvrtke, a istragom- vlasnika i suradnike osuditi na zatvorske kazne i to do 18 godina zatvora!

Medjutim koliko god se mi trudili napraviti stvari boljima, jednostavno zaboravljamo da ovo nije Italija vec Hrvatska![fb_pe url=”https://www.facebook.com/poduzetnicki.centarsolin/posts/650042171855487″ bottom=”30″]

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0