U subotu se održao drugi krug izbora u SDP-u na kojima je 11.585 članova između Peđe Grbina i Željka Kolara biralo četvrtog predsjednika SDP-a.

Novi lider SDP-a Peđa Grbin: “Zajedno počinjemo graditi novi SDP, stranku koja uključuje, a ne stranku koja isključuje”

Povodom toga na svojoj službenoj Facebook stranici oglasila se gradonačelnica Supetra Ivana Marković.

– Čestitke svim kolegicama i kolegama koji su izabrani u novo Predsjedništvo stranke i Glavni odbor. Nakon večerašnjih izbora potrebno je raditi na tome da SDP učinimo boljim i jedinstvenim bez podjela ili klanova. Hvala svim članicama i članovima SDP-a, koji su izašli na izbore, a posebno veliko hvala svima koji su svojim glasom omogućili da postanem članica predsjedništva gdje ću se svojim znanjem, energijom i svojim jasnim uvjerenjima boriti za bolji SDP i za bolju Hrvatsku! Sretno Peđa! Sretno Sdp – napisala je Marković.

Podsjetimo potpredsjednici SDP-a su postali Biljana Borzan, Sabina Glasovac, Ranko Ostojić i Siniša Hajdaš Dončić, jer su ukupno osvojili najviše glasova. U Predsjedništvo koje ukupno broji 17 članova, ušli su još i Ivan Račan, Mišo Krstičević, Željko Jovanović, Mihael Zmajlović, Predrag Fred Matić, Kristina Ikić Baniček, Željko Sabo, Romana Jerković, Ivana Marković, Domagoj Hajduković, Jasenka Auguštan Pentek, Sara Medved i Biljana Gaća.
Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime