Kakva kuća? Koja plaža? Kakvo betoniranje? Prvi put čujem za sve to, nije istina i ne mislim se sada spuštati na tu razinu i to komentirati – riječi su kojima se međugorska vidjelica Mirjana Dragičević Soldo jučer kratko osvrnula na informaciju da je devastirala plažu pred svojom luksuznom vilom u uvali Blace u Sućurju na otoku Hvaru, što je prva objavila Slobodna Dalmacija.

Sudeći prema objavljenim fotografijama, M. Dragičević Soldo pred svojom je vilom najprije dala nasuti beton preko starih stijena, a potom je taj beton dala i obložiti kamenim pločicama od kakvih se u Hercegovini tradicionalno rade suhozidi. Tu se nije zaustavila, nego je na pločice postavila ležaljke te na kraju kupačima i mještanima zabranila pristup plaži, za što nije dobila koncesijsko odobrenje.

Na teren je jučer izišla i građevinska inspekcija Državnog inspektorata koja je utvrdila kako su radovi doveli do devastacije obale, ali su izvijestili i kako zasad još ne znaju tko je investitor, zbog čega će uz pomoć predstavnika Općine Sućuraj idućih dana pokrenuti upravni inspekcijski postupak, piše Večernji list.


1 KOMENTAR

  1. Dragi moji ,ona necuje to je VIDJELICA, srusit kucu pa neka gradi u Hercegovini…… Kako je uopce nije sramota pricat da vidi Gospu, kad radi takove gadosti? Zanima me jel se zahvalila Gospi sto se na njen racun obogatila ,bolje receno;na racun slijepih ljudi.

Comments are closed.