Kakva kuća? Koja plaža? Kakvo betoniranje? Prvi put čujem za sve to, nije istina i ne mislim se sada spuštati na tu razinu i to komentirati – riječi su kojima se međugorska vidjelica Mirjana Dragičević Soldo jučer kratko osvrnula na informaciju da je devastirala plažu pred svojom luksuznom vilom u uvali Blace u Sućurju na otoku Hvaru, što je prva objavila Slobodna Dalmacija.

Sudeći prema objavljenim fotografijama, M. Dragičević Soldo pred svojom je vilom najprije dala nasuti beton preko starih stijena, a potom je taj beton dala i obložiti kamenim pločicama od kakvih se u Hercegovini tradicionalno rade suhozidi. Tu se nije zaustavila, nego je na pločice postavila ležaljke te na kraju kupačima i mještanima zabranila pristup plaži, za što nije dobila koncesijsko odobrenje.

Na teren je jučer izišla i građevinska inspekcija Državnog inspektorata koja je utvrdila kako su radovi doveli do devastacije obale, ali su izvijestili i kako zasad još ne znaju tko je investitor, zbog čega će uz pomoć predstavnika Općine Sućuraj idućih dana pokrenuti upravni inspekcijski postupak, piše Večernji list.1 KOMENTAR

  1. Dragi moji ,ona necuje to je VIDJELICA, srusit kucu pa neka gradi u Hercegovini…… Kako je uopce nije sramota pricat da vidi Gospu, kad radi takove gadosti? Zanima me jel se zahvalila Gospi sto se na njen racun obogatila ,bolje receno;na racun slijepih ljudi.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime