U finalnoj epizodi ovogodišnje sezone RTL-ova glazbenog showa “Zvijezde” pobjedu je odnijela Ilma Karahmet!

Svojim spektakularnim nastupima tijekom čitave sezone talentirana 18-godišnjakinja iz Kiseljaka iz Bosne i Hercegovine potpuno je osvojila žiri i gledatelje te ponijela laskavu titulu nove RTL-ove zvijezde, kao i novčanu nagradu u iznosu od sto tisuća kuna. Njezina iskrena emocija i snažna interpretacija uvijek su iznova oduševljavali članove žirija, pa ju je Nina tako usporedila s divom Terezom Kesovijom, a njezin potpis u glasu s onim Kemala Montena.

Talentirana Ilma u intervjuu za RTL je ispričala svoje dojmove nakon veličanstvene pobjede, otkrila kako joj je bilo surađivati s mentorom Jacquesom Houdekom, a prišapnula je i poslovne planove koje želi ostvariti u sljedećoj godini.

“U tom je trenutku to bio šok za mene, suze su samo potekle i bila sam toliko izvan sebe. Nisam mogla vjerovati da se to sve događa baš meni, a u jednom sam trenutku počela drhtati od uzbuđenja. Osjećaj je zaista neopisiv s obzirom na uloženi trud kroz cijeli tijek natjecanja’’, ističe Ilma prisjećajući se emotivnog trenutka kada joj je Tonči Huljić uručio zvjezdanu statuu.

“Iskreno, nisam očekivala pobjedu, što ste vjerojatno i primijetili kada me gospodin Tonči Huljić proglasio pobjednicom. U tom sam se trenutku samo zaledila i samo sam vidjela ljude kako idu prema meni. Zaista neopisivo! Trebalo mi je dosta vremena da se smirim, a evo još uvijek se dojmovi nisu slegli’’, kaže Ilma kojoj su favoriti bili upravo Splićani Roko Blažević i Lorena Bućan, koji su se s njom našli u TOP3, piše RTL.

Na kraju je treće mjesto osvojila Lorena, drugi je bio Roko, a prva Ilma.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime