IDEMO DALJE Hajduk od 21 sat protiv Istre 1961

U redovima Hajduka nadaju se kako će Poljud i danas zasjati u punom sjaju uz svesrdnu podršku navijača sa svih strana stadiona. 

Nakon gostovanja Evertona na prepunoj poljudskoj ljepotici, Hajduk se vraća HNL-u.


Obzirom na pokazanu dominaciju (unatoč rezultatu) nad daleko jačim protivnikom na papiru, vjerujemo kako će momčad Joana Carilla i u dvobojima unutar HNL-a zasluženo nizati pobjede.

Današnji prvenstveni susret protiv Istre 1961 zakazan je za 21 sat. Atmosfera među igračima je odlična i svi su maksimalno fokusirani na natjecanje unutar lige, najavili su to i igrači i trener nakon okršaja s Evertonom. Jedino o čemu se razmišlja u redovima Bijelih su nova tri boda.

U današnjem ogledu pravdu će dijeliti zagrebački suci, a glavni će biti Fran Jović. Pomagat će mu sugrađani Ivica Modrić i Luka Pušić, dok će četvrti sudac Dalibor Mlakar. Delegat susreta je Zdenko Blažićević iz Gradine, a kontrolor suđenja Ante Vučemilović-Šimunović iz Osijeka.

U redovima Hajduka nadaju se kako će Poljud i danas zasjati u punom sjaju uz svesrdnu podršku navijača sa svih strana stadiona.

Također, špekulacije da Nikola Vlašić odlazi u Everton sve su glasnije, pa je ovo mladom Hajdukovcu možda i posljednja utakmica u “svetom dresu”.


SVI NA POLJUD!

  

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0