Dana 1. studenog u organizaciji Grada Sinja, polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća u Sinju je obilježen blagdan Svih svetih.

Program je počeo u 8 sati i 30 minuta, kada su položeni vijenci i zapaljene svijeće kod Središnjeg križa na groblju Sv. Frane u Sinju.

Uz gradonačelnicu Kristinu Križanac i njenog savjetnika za kulturu Gorana Ugrina, vijence su položili predstavnici Hrvatske vojske, Viteškog alkarskog društva, udruga proisteklih iz Domovinskog rata, sinjskog HDZ-a i MOST-a nezavisnih lista i drugi.

Himnu ‘Lijepa naša’ intonirala je Gradska glazba Sinj, a molitvu odrješenja predvodio sinjski župnik fra Perica Maslać. Nakon toga vijenci su položeni na Spomen obilježju poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu te ispred biste prvog predsjednika RH dr. Franje Tuđmana.

Sveta misa služena je u crkvi Čudotvorne Gospe Sinjske od 10 sati. Nakon svete mise, delegacija grada Sinja položila je vijence i zapalila svijeće na grobovima pokojnih gradonačelnika Ivice Glavana na groblju u Udovičićima i pokojnog gradonačelnika Nikole Tomaševića u Brnazama.