I OVO JE SPLIT Pogledajte kako fekalne vode ulaze u polja među masline, prelijevaju se preko puta…

VIDEO govori više od riječi...


Posljednji dan siječnja splitskom je području donio nove obilne oborine, ponegdje i preko 40 litara po kvadratnom metru.


Već smo pisali o problemu koji se nakon obilnih kiša javi u polju istočno od Karepovca.

– Zateklo me kada sam stigao u polje i kod šahte pitke vode vidio kako izlazi voda crne boje koja je očito dolazila s Karepovca te širila nesnosan smrad.

To se sve skupa izljeva u maslinike i po putu te mislim da je ovakvo što nedopustivo – kazao nam je krajem prosinca čitatelj.

Iz splitskog Vodovoda i kanalizacije nakon našeg članka reagirali su vrlo brzo i izišli na teren. Tada smo dobili informaciju da se radi o oborinskoj odvodnji, a sami šaht je kanalizacijski te je tada ViK pročistio svoj sustav.

– ViK nije dogovaran na oborinske i procjedne vode s Karepovca ili za recirkulaciju tih voda. Što se tiče dijela koji je javni i počinje od šahte mješovitog sustava, odmah smo reagirali i sve pročistili – kazali su nam tada u ViK-u.Ipak, problem se ponovio, iz šahte danas izlaze fekalne vode, ulijevaju se među masline, prelijevaju na staze uz polje…Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
3
Hagić
0
Hmmm
2
Plač
4
Grrr
42
Molim?
7

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime