I dvije sinjske odlučile krenuti s redovitom nastavom

Sindikalni predstavnici poručili su da će se štrajk u osnovnim i srednjim školama održati i u petak, 29. studenog. Ali očito ne svi.


Trideset četvrtog dana štrajka u osnovnim i srednjim školama nastavlja se izjašnjavanje o Vladinoj ponudi za povećenje plaća. No, ako je suditi prema neslužbenim rezultatima većina škola rekla je NE. Sindikalni predstavnici poručili su da će se štrajk u osnovnim i srednjim školama održati i u petak, 29. studenog.


Ali očito ne svi. Dvije sinjske škole odlučile su normalizirati nastavu.
Tako će učenici Osnovne škole Marka Marulića i njezina područna odjeljenja u Čitluku, Lučanima i Karakašici te Tehnička i industrijska škola Ruđera Boškovića u petak imati normalan raspored.

V.d. ravnatelja OŠ Marka Marulića, Marko Križanac uputio je obavijest kako je sutra početak redovite nastave za sve učenike u OŠ Marko Marulić, te kako je ‘raspored redovit kako je i predviđen za svaki petak’.

Marica Barać, ravnateljica Tehničke i industrijske škole Ruđera Boškovića u Sinju, uputila je obavijest roditeljima i učenicima u kojoj stoji da će se sutra, petak 29. studenoga, nastava održati prema redovnom rasporedu.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime