Jedan od najomiljenijih zabavljača na domaćoj sceni, Zlatko Pejaković, uskoro bi mikrofon barem povremeno mogao zamijeniti mijenjanjem pelena. Naime, Pejaković će se u 71. godini po prvi puta okušati u ulozi djeda. Njegova kći Marija koja živi u Beogradu uskoro bi trebala roditi.

Djevojčica kojoj još uvijek nisu odabrali ime trebala bi stići za nekoliko tjedana, a sretnu vijest potvrdio je i sam glazbenik.

– Lijep je to osjećaj – kazao je pjevač i dodao kako i njegova kći Marija obožava glazbu. Ona onako pjevucka za sebe, ali ipak bavi se turizmom, skrenula je malo s kolosijeka. Sad čekam da dobije bebu – dodao je za In magazin.

Osvrnuo se i na stanje na domaćoj sceni koja pati zbog posljedica pandemije koronavirusa.

– Nismo mi u nekoj velikoj zemlji pa smo zaradili neke velike novce i tako dalje što ljudi misle, treba se obući, treba pjesme kupovati, treba platiti puno, puno stvari. Imam i nekih rješenja kako bi mogli malo ublažiti ovo sve skupa što se događa sada sa Covidom i s nama, tako da ipak ostanemo u tom nekom poslu, a da opet ne postanem DJ, to mi ne pada na pamet – kazao je Pejaković.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime