Crna Gora je pobijedila Hrvatsku u borbi za broncu. Imala je Hrvatska čak tri puta +4 kroz utakmicu 6:2,7:3 i 8:4 ali su se Crnogorci vratili na 8:7 i minutu i pol prije kraja zabili za 9:9.

Minutu prije kraja Crnogorci su zabili za pobjedu 10:9.

Sastavi
HRVATSKA: Bijač, Marcelić; Macan, Fatović, Lončar, Joković, Bukić, Vukičević, Bušlje, Miloš, Vrlić, Benić, Garcia
CRNA GORA: Lazović , Tešanović; Brguljan, Radović, Petković, Čučković, Obradović, Vidović, Đurđić, Ivović, Spaić, Drašković, Pješivac

[PRVA ČETVRTINA] Maro Joković postiže prvi pogodak na utakmici i Hrvatska vodi 1-0. Sredinom prvog dijela Joković povisuje prednost na 2-0, oba je gola postigao iz peterca. Smanjili su Crnogorci zaostatak pogotkom minutu i pol prije kraja ove dionice, no nakon toga Ante Vukičević postiže gol za 3-1.

[DRUGA ČETVRTINA] Crnogorci zabijaju drugi gol na utakmici i smanjuju zaostatak na 2-3. Golovima Josipa Vrlića i Luke Bukića Hrvatska ima prednost od 5-2. Luka Lončar povisuje na 6-2 dvije i pol minute do poluvremena. U strijelce se upisuje i Loren Fatović, Hrvatska vodi 7-3.

[TREĆA ČETVRTINA] U nastavku susreta Crnogorci smanjuju zaostatak na 4-7. Golom Josipa Vrlića vraćamo se na +4, 4-8. S tri vezana gola protivnik se približio na samo gol zaostatka, 7-8.[ČETVRTA ČETVRTINA] Loren Fatović postiže važan gol za povratak na +2, 9-7, no minutu poslije uzvraćaju Crnogorci i dolaze na gol zaostatka, 8-9. Minutu i pol do kraja susreta Crna Gora izjednačuje na 9-9, a minutu do kraja radi potpuni preokret – vodi 10-9!

Hrvatska je tako u samoj završnici ostala bez medalje, a broncom su se okitili Crnogorci.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime