Kako saznaju 24 sata Hrvatski nogometni savez odlučio je da se utakmica Lige nacija 17. studenog 2020. između Hrvatske i Portugala igra na Poljudu.

Stadion Hajduka bit će i 14. put domaćin reprezentaciji Hrvatske. Nakon što je susret protiv Mađarske prošao bez incidenata, nakon što su organizaciju pohvalili apsolutno svi, u HNS-u su odlučili, sukladno obećanju, da će Modrić i društvo na Poljud prvom sljedećom prilikom. Naravno, i protivnik mora biti atraktivan.

A malo je danas atraktivnijih igrača od Cristiana Ronalda. Susret će se igrati 17. studenog, a Uefa će dozvoliti određen broj gledatelja. Neće se, kako se mislilo, igrati bez gledatelja, već će na Poljud desetak tisuća gledatelja.

Tako će nakon Italije, Španjolske, Njemačke, Nizozemske, Brazila na poljudsku ljepoticu i Portugal. Bit će to vatreni okršaj dvojice velikih prijatelja, Luke Modrića i Cristiana Ronalda.

Hrvatski nogometni savez poslao je dopis prema Splitu, sukladno onome što su pričali nakon Mađarske. A to je da će reprezentacija vrlo brzo na Poljud. Čeka se odgovor iz Splita, no ne bi trebalo biti problema, pišu 24 sata.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime