HRS i Zoran Gobac čvrsto stoje iza novog izbornika Horvata

Hrvatski rukometni savez se ne nalazi ni u kakvoj krizi. Moj prijedlog je bio isključivo da koga god izaberemo, da taj trener dobije mandat i na sljedećem Europskom prvenstvu - kaže Zoran Gobac


Nakon nekih natpisa u medijima posljednjih dana i istupa nekih bivših članova Stručnog stožera, Hrvatski rukometni savez najodlučnije je odbacio sva nagađanja i špekulacije o tome da novi izbornik Hrvoje Horvat nema podršku čelnih ljudi Saveza.


–  Hrvatski rukometni savez ozbiljna je organizacija koja se vodi na transparentan način i nema govora o nekakvom raskolu u njegovim redovima. Hrvatska muška rukometna reprezentacija naš su veliki ponos i snaga. Jedan slabiji rezultat neće i ne može potamniti sve velike medalje koje je osvojila rukometna reprezentacija. Uvjereni smo da će ona to vrlo brzo ponovno pokazati – priopćio je Hrvatski rukometni savez, u priopćenju kojeg su nazivali: “HRS čvrsto stoji iza novog izbornika, a o raskolu nema govora“.

Zoran Gobac, dopredsjednik Hrvatskog rukometno saveza

O načinu na koji je novi izbornik dobio povjerenje Upravnog odbora Hrvatskog rukometnog saveza i jedinstvu cijele organizacije, dopredsjednik Zoran Gobac kaže:

–  Hrvatski rukometni savez se ne nalazi ni u kakvoj krizi. Moj prijedlog je bio isključivo da koga god izaberemo, da taj trener dobije mandat i na sljedećem Europskom prvenstvu, a da ne potrošimo čovjeka samo za jedno natjecanje. Mislim da Savez treba nastaviti put na kojem je. Savez se vodi na transparentan način, Upravni odbor donosi odluke konsenzusom i mislim da svi koji sudjeluju u radu rukometnog Saveza Hrvatske su jedno tijelo – kazao je Zoran Gobac.

Izjava dopredsjednika HRS-a Zorana Gopca, u cijelosti je dostupna u nastavku:Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime