Donesena je pravomoćna presuda u slučaju Tomislava Horvatinčića za pomorsku nesreću u kojoj je smrtno stradalo dvoje ljudi. Potvrđena je presuda prvog stupnja od četiri godine i 10 mjeseci zatvora.

– Obavještavam Vas kako je drugostupanjska odluka u kaznenom predmetu Županijskog suda u Zadru poslovni broj Kž-180/19 koji se vodi protiv Tome Horvatinčića zbog kaznenog djela iz čl. 272. st. 3. KZ/97 donesena i otpremljena strankama – potvrdio je za DNEVNIK.hr glasnogovornik i predsjednik sudskog vijeća Županijskog suda u Zadru Hrvoje Visković.

Iako ne otkriva sadržaj presude, doznaje se da je Sud u Zadru potvrdio presudu Općinskog suda u Šibeniku i osudio Horvatinčića na četiri godine i 10 mjeseci zatvora. Isto tako, Sud u Zadru je odbio sve žalbe.

Na pitanje reporterke Dnevnika Nove TV Sanje Jurišić da komentira presudu, Horvatinčić je kazao da mu mediji ‘friziraju’ izjave te da će je komentirati – uživo.

– Neću ništa komentirati, komentirat ću kad me pozovete uživo. Presudu još nisam dobio, a kad je dobijem u ruke, komentirat ću uživo. Vi meni frizirate i montirate izjave – kratko je kazao Horvatinčić.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime