HOĆE LI HDZ U SPLITU POBIJEDITI BEZ KOALICIJSKIH PARTNERA? Plenković: “Ja ne mogu biti čarobnjak. To će odlučiti Splićanke i Splićani”

[FOTO + VIDEO] "Ja volim dolaziti u Split, i to uvijek radim kad god mogu. Svaki poziv gradonačelnika Krstulovića Opare i župana Bobana rado ću prihvatiti, a sada ću se vrlo rado odazivati pozivima budućeg gradonačelnika Mihanovića" - rekao je premijer


Andrej Plenković

U splitskoj Gradskoj luci danas su službeno krenuli radovi rekonstrukcije i dogradnje Obale kneza Domagoja I i II.


Svečanom otvaranju radova nazočili su premijer Vlade RH Andrej Plenković, splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara, župan SD županije Blaženko Boban, ravnatelj Lučke uprave Split Vice Mihanović, ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Oleg Butković te još nekoliko ministara iz Vlade RH.

Novinari su Plenkovića pitali koje je projekte Split realizirao u narednom periodu.

Plenković je odgovorio:

– Grad Split je imao niz projekata koji se tiču, obrazovanja, prometa, razvio se u kulturnom, sportskom i turističkom smislu. Ne smijemo zaboraviti koliko je i Sveučilište u Splitu posljednjih godina napredovalo. Sveučilište je uključeno u mrežu europskih sveučilišta i ono je postalo uvelike prepoznatljivo.

Je li moguće da HDZ pobijedi u Splitu bez koalicijskih partnera?

– Ja ne mogu biti čarobnjak i ne mogu znati što će Splićanke i Splićani odlučiti. Mi u ovu ‘utakmicu’ sa sjajnim kandidatom za gradonačelnika, s jakom dobrim ljudima koji će biti u vijeću. Idemo u novo povjerenje.Hoćete li dolaziti i u narednom periodu u Split te hoće li se u ovom gradu realizirati neki novi projekti?

– Ja volim dolaziti u Split, i to uvijek radim kad god mogu. Svaki poziv gradonačelnika Krstulovića Opare i župana Bobana rado ću prihvatiti, a sada ću se vrlo rado odazivati pozivima budućeg gradonačelnika Mihanovića – zaključio je Plenković.

Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
4
Hagić
0
Hmmm
1
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime