Redakcija Zadarskog lista zaprimila je kuvertu punu isječenih iskaznica i s njima poruku “Ćaća se vratio, ali bez nas”. Na iskaznicama se ne vide imena članova, ali se vidi da je riječ o iskaznicama zadarske podružnice, a vidljiva je i godina učlanjenja iz koje se vidi da ima i onih učlanjenih prije desetak godina.

Naime, ovaj javni čin povratka iskaznica zbog “ćaće koji se vratio” očita je poruka ponovno izabranom predsjedniku stranke Ivanu Vrdoljaku kojemu dio zadarskog članstva na ovaj način želi dati do znanja da se ne slaže s njegovim povratkom, piše Zadarski list.

Ovaj čin još je ozbiljniji znamo li da je dio članova to isto učinio 9. lipnja ove godine nakon stranačke odluke o sklapanju koalicije s HDZ-om. I tada su uništene iskaznice bacili na ulicu javno se odričući članstva u HNS-u. Iako je predsjednik Gradske organizacije Kristijan Kovačević tada kazao da će podružnica poštovati odluku Središnjeg odbora o koaliranju s HDZ-om, priznao je kako je svjestan nezadovoljstva dijela članova ovim potezom rukovodstva, piše Zadarski list.

Kovačević je tako i jučer iskreno kazao za Zadarski list da ne želi komentirati Vrdoljakov povratak na čelo stranke jer on ima “i pozitivnih i negativnih efekata”:

– Teško mi je nešto reći o njegovu povratku, ovoga puta bih se doista suzdržao od komentara- govori Kovačević dodajući kako nije upoznat s uništenjem i vraćanjem članskih iskaznica.

– Mene osobno nitko nije obavijestio i to mi je malo čudno jer je scenarij isti kao i zadnji put. Ne znam tko je to napravio jer nam se u stranku nitko nije javio. Radili smo i reviziju članstva. Ako se netko želi ispisati zna se kakva je procedura, pošalje se mail i ja drugog načina ispisa ne vidim. Imali smo nedavno godišnju skupštinu i nikakvih problema u komunikaciji nije bilo, pa ne znam koji su motivi svega ovoga – kazao je čelnik zadarskih HNS-ovaca.Predsjednik Županijskog odbora HNS-a, Milan Stojanov, pak, kaže kako mu je jasno da uvijek ima nezadovoljnih, a o tome tko je otišao iz lokalne podružnice znat će se iza Nove godine, piše Zadarski list.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0