HDZ Omiš: Izgradnju Omiške zaobilaznice prekinuli su SDP i MOST, hvala Bogu i Vladi što se projekt nastavio

"Ono što nam ostaje je cesta Omiš - Gata - Blato n/C - spoj na A1, a što je na žalost ispalo iz plana izgradnje Hrvatskih cesta"

Povodom potpisivanja Ugovora o izgradnji mosta “Cetina”, javnosti se obratio Gradski odbor Hrvatske demokratske zajednice Omiš, čije priopćenje prenosimo u cijelosti:


“Povodom potpisivanja Ugovora o izgradnji mosta “Cetina” u Omišu i tunela “Komornjak”, a što je objavio ministar Oleg Butković na konferenciji za novinare u Splitu, 30. srpnja 2019. godine, izražavamo veliko zadovoljstvo. Naime, izgradnja Omiške zaobilaznice započela je 2007. godine, a prekinuta je 2013. godine, u vrijeme vlasti SDP na državnoj i MOST-a na lokalnoj razini. Nitko ništa od tada nije poduzimao da se projekt nastavi, naprotiv radile su se opstrukcije projekta od lokalne vlasti do lokalnih udruga. Hvala Bogu i Hrvatskoj Vladi taj se je projekt nastavio, te bismo za tri godine trebali imati izgrađenu zaobilaznicu Omiša. Ono što nam ostaje je cesta Omiš – Gata – Blato n/C – spoj na A1, a što je na žalost ispalo iz plana izgradnje Hrvatskih cesta. O tome Grad Omiš i lokalne udruge šute i ništa ne poduzimaju zadnjih pet godina. Gradski odbor Hrvatske demokratske zajednice Omiš učinit će sve da ova vitalna cesta za Omiš, i naročito Poljica, ponovno uđe u program izgradnje Hrvatskih cesta, te se i izgradi što prije.

Gradski odbor Hrvatske demokratske zajednice Omiš

Predsjednik

Ivan Škaričić”

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime