Hari Rončević ostavlja sve i ide na more!

Nova pjesma ujedno je i glazbeni adut Harija Rončevića za ovogodišnje 57. izdanje Splitskog festivala

Poznati dalmatinski šarmer, romantičar, ali i jedan od najuspješnijih  kantautora, odlučio je ostaviti sva kopnena zadovoljstva, te sreću i mir potražiti na moru velikom.


Hari Rončević očito se zasitio kopnenih užitaka pa je u svom stilu poslao poruku brojnim obožavateljima. Ali da ne mislite kako je Hari, što kažu u Splitu, “malo maka”, riječ je tek o naslovu njegovog novog ljetnog hita “Iden na to more veliko”

Nova pjesma ujedno je i glazbeni adut Harija Rončevića za ovogodišnje 57. izdanje Splitskog festivala:

Ovo je moja autorska pjesma za koju potpisujem glazbu i tekst. Želio sam ovoga puta biti malo drugačiji nego zadnji puta. Vjerujem da će ljudi uživati u pjesmi, kao što sam ja  uživao stvarajući je – kazao je Hari.

Sigurni smo kako će vas nova skladba svojim lepršavim ritmom osvojiti na prvu, baš kao što Hari radi svaki puta do sada, bilo pjesmama ili na nastupima. A na valovima nedavnog odličnog koncerta u zagrebačkom hramu glazbe, koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, kojim je obilježio dvadeset godina glazbenog rada, Hari vam priprema iznimna ljetna iznenađenja.

Nakon nastupa na Splitskom festivalu 08.07., zajedno sa bendom, u svom će vam stilu organizirati jedinstvenu i čarobnu glazbenu večer prepunu emocija i odlične pjesme.


19. srpnja, koncert u Solinu na Gradini, ujedno je i prigoda da obožavatelji po prvi puta premijerno uživo čuju novu skladbu “Iden na to more veliko”.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0